Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek vandens
  • 400 gramų kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
  • 4 vienetai kivių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nulupame kivi, sutriname ir šia mase įtriname kiaulienos kepsnį.
    Suvyniojame kepsnį į foliją ir paliekame pasimarinuoti 5 valandoms.
    Mėsai išsimarinavus, išvyniojame ir pabarstome ją druska, pipirais bei kiaulienos prieskoniais.
    Tuomet dedame kepsnį į kepimo indą, įpilame šiek tiek aliejaus bei vandens, uždengiame folija ir kepame apie 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje, po to nuimame foliją ir dar šiek tiek pakepame, kol mėsa apskrunda.
    Kepsnį supjaustome ir patiekiame dar karštą su mėgstamu garnyru.
    Šis marinatas puikiai tinka ir šašlykams.
    Skanaus!

Autorius: Audronė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek vandens
  • 400 gramų kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
  • 4 vienetai kivių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nulupame kivi, sutriname ir šia mase įtriname kiaulienos kepsnį.
    Suvyniojame kepsnį į foliją ir paliekame pasimarinuoti 5 valandoms.
    Mėsai išsimarinavus, išvyniojame ir pabarstome ją druska, pipirais bei kiaulienos prieskoniais.
    Tuomet dedame kepsnį į kepimo indą, įpilame šiek tiek aliejaus bei vandens, uždengiame folija ir kepame apie 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje, po to nuimame foliją ir dar šiek tiek pakepame, kol mėsa apskrunda.
    Kepsnį supjaustome ir patiekiame dar karštą su mėgstamu garnyru.
    Šis marinatas puikiai tinka ir šašlykams.
    Skanaus!

Autorius: Audronė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų