Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus (baltai tešlai)
  • 100 gramų cukraus (juodai tešlai)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kakavos (juodai tešlai)
  • 1 vienetas kiaušinių (baltai tešlai)
  • 1 vienetas kiaušinių (juodai tešlai)
  • 250 gramų kvietinių miltų (juodai tešlai)
  • 150 gramų sviesto (baltai tešlai)
  • 150 gramų sviesto (juodai tešlai)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai citrinos žievelės (baltai tešlai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišome baltai tešlai skirtus produktus, gerai išminkome.

    Po to suminkome juodą tešlą.

    Iškočiojame baltą, paskui juodą tešlą. Plonai iškočiotą juodos tešlos sluoksnį dedame ant taip pat plonai iškočioto baltos tešlos lakšto. Abu lakštus susukame. Gautą volą supjaustome riekutėmis ir gauname didokus, margus sausainiukus.

    Juos dedame į aliejumi pateptą ir miltais pabarstytą skardą. Kepame apie 20 minučių 180°C orkaitėje.

    Skanaus!!! :)

Autorius: Erika

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus (baltai tešlai)
  • 100 gramų cukraus (juodai tešlai)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kakavos (juodai tešlai)
  • 1 vienetas kiaušinių (baltai tešlai)
  • 1 vienetas kiaušinių (juodai tešlai)
  • 250 gramų kvietinių miltų (juodai tešlai)
  • 150 gramų sviesto (baltai tešlai)
  • 150 gramų sviesto (juodai tešlai)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai citrinos žievelės (baltai tešlai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišome baltai tešlai skirtus produktus, gerai išminkome.

    Po to suminkome juodą tešlą.

    Iškočiojame baltą, paskui juodą tešlą. Plonai iškočiotą juodos tešlos sluoksnį dedame ant taip pat plonai iškočioto baltos tešlos lakšto. Abu lakštus susukame. Gautą volą supjaustome riekutėmis ir gauname didokus, margus sausainiukus.

    Juos dedame į aliejumi pateptą ir miltais pabarstytą skardą. Kepame apie 20 minučių 180°C orkaitėje.

    Skanaus!!! :)

Autorius: Erika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų