Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 260 gramų cukraus
  • 100 gramų margarino (kepimui skirtas „Rama“, kambario temperatūros)
  • 250 gramų vyšnių (be kauliukų (arba avietės))
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 85 gramai kvietinių miltų
  • 100 gramų juodojo šokolado (gabaliukai)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 500 gramų varškės sūrio (kambario temperatūros)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Orkaitė įkaitinama iki 170 laipsnių temperatūros.
    Į 22 cm skersmens apvalią formą įklojamas kepimo popierius.
    Kepimui skirtas Rama margarinas sumaišomas su 130 g cukraus, pridedamas 1 kiaušinis ir suplakama vienalytė masė.
    Sudedami miltai ir sumaišoma tešla.
    Pabaigoje sudedami šokolado gabaliukai.
    Tešla supilama į formą, suberiamos vyšnios ar avietės.
    Kambario temperatūros sūris sumaišomas su vaniliniu cukrumi, 130 g cukraus, 3 kiaušiniais ir sumaišoma vienalytė masė.
    Sūrio masė užpilama ant uogų ir viskas dedama į orkaitę kepti.
    Po 40 minučių orkaitė išjungiama, durelės truputį praveriamos ir pyragas paliekamas orkaitėje, kad sustingtų.
    Skanaus.

Autorius: Lukas

INGREDIENTAI:

  • 260 gramų cukraus
  • 100 gramų margarino (kepimui skirtas „Rama“, kambario temperatūros)
  • 250 gramų vyšnių (be kauliukų (arba avietės))
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 85 gramai kvietinių miltų
  • 100 gramų juodojo šokolado (gabaliukai)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 500 gramų varškės sūrio (kambario temperatūros)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Orkaitė įkaitinama iki 170 laipsnių temperatūros.
    Į 22 cm skersmens apvalią formą įklojamas kepimo popierius.
    Kepimui skirtas Rama margarinas sumaišomas su 130 g cukraus, pridedamas 1 kiaušinis ir suplakama vienalytė masė.
    Sudedami miltai ir sumaišoma tešla.
    Pabaigoje sudedami šokolado gabaliukai.
    Tešla supilama į formą, suberiamos vyšnios ar avietės.
    Kambario temperatūros sūris sumaišomas su vaniliniu cukrumi, 130 g cukraus, 3 kiaušiniais ir sumaišoma vienalytė masė.
    Sūrio masė užpilama ant uogų ir viskas dedama į orkaitę kepti.
    Po 40 minučių orkaitė išjungiama, durelės truputį praveriamos ir pyragas paliekamas orkaitėje, kad sustingtų.
    Skanaus.

Autorius: Lukas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų