Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 kilogramo mesos (malta)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų grybų
  • 100 gramų sūris
  • 1 žiupsnelis prieskonių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 kilogramo mesos (malta)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų grybų
  • 100 gramų sūris
  • 1 žiupsnelis prieskonių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Maltą mėsą paruoškite taip, kaip darytumėte įprastus kotletus, o iš paruošto faršo padaryti krepšelius. Morką, svogūnus ir grybus pakepinti ir keptuvės turinį sudėti į krepšelius. Viską kepti 180°C temp. orkaitėje 40 - 50 min., likus kepti apie 10 minučių, užttarkuoti sūrio.

    Skanaus.

Autorius: Ingrida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų