Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų džiūvesėlių
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (mėsos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    1 morka
    1 svogūnas
    10 vnt pievagrybių
    Prieskonių pagal skonį

    Įdarui sutarkuojame morką ir svogūną, supjaustome pievagrybius, viską pakepiname, įberiame prieskonių.
    Faršą išmaišome su smulkiai supjaustytais svogūnais, įmušame kiaušinį ir išmaišome. Iš masės formuojame paplotį, į jo vidų dedamas įdaras. Tada apvoliojamas išplaktu kiaušiniu ir džiūvėsėliais. Suktinukai apkepinami keptuvėje ir dedami į troškintuvą-troškinti apie 30min. Galima patiekti su bulvių koše ir/ar įvairiomis salotomis.
    Skanaus.

Autorius: Skaidrė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų džiūvesėlių
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (mėsos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    1 morka
    1 svogūnas
    10 vnt pievagrybių
    Prieskonių pagal skonį

    Įdarui sutarkuojame morką ir svogūną, supjaustome pievagrybius, viską pakepiname, įberiame prieskonių.
    Faršą išmaišome su smulkiai supjaustytais svogūnais, įmušame kiaušinį ir išmaišome. Iš masės formuojame paplotį, į jo vidų dedamas įdaras. Tada apvoliojamas išplaktu kiaušiniu ir džiūvėsėliais. Suktinukai apkepinami keptuvėje ir dedami į troškintuvą-troškinti apie 30min. Galima patiekti su bulvių koše ir/ar įvairiomis salotomis.
    Skanaus.

Autorius: Skaidrė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų