Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulės faršo
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų džiūvesėlių
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek prieskonių (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui:
1 morka
1 svogūnas
10 vnt pievagrybių
Prieskonių pagal skonį
Įdarui sutarkuojame morką ir svogūną, supjaustome pievagrybius, viską pakepiname, įberiame prieskonių.
Faršą išmaišome su smulkiai supjaustytais svogūnais, įmušame kiaušinį ir išmaišome. Iš masės formuojame paplotį, į jo vidų dedamas įdaras. Tada apvoliojamas išplaktu kiaušiniu ir džiūvėsėliais. Suktinukai apkepinami keptuvėje ir dedami į troškintuvą-troškinti apie 30min. Galima patiekti su bulvių koše ir/ar įvairiomis salotomis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulės faršo
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų džiūvesėlių
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek prieskonių (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui:
1 morka
1 svogūnas
10 vnt pievagrybių
Prieskonių pagal skonį
Įdarui sutarkuojame morką ir svogūną, supjaustome pievagrybius, viską pakepiname, įberiame prieskonių.
Faršą išmaišome su smulkiai supjaustytais svogūnais, įmušame kiaušinį ir išmaišome. Iš masės formuojame paplotį, į jo vidų dedamas įdaras. Tada apvoliojamas išplaktu kiaušiniu ir džiūvėsėliais. Suktinukai apkepinami keptuvėje ir dedami į troškintuvą-troškinti apie 30min. Galima patiekti su bulvių koše ir/ar įvairiomis salotomis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą