Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 skiltelės česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 200 gramų makaronų
  • 20 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto
  • 1 vienetas cukinijos (maža)
  • 100 gramų maskarponės sūrio
  • 1 vienetas vištos odelės

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 skiltelės česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 200 gramų makaronų
  • 20 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto
  • 1 vienetas cukinijos (maža)
  • 100 gramų maskarponės sūrio
  • 1 vienetas vištos odelės

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje.
  2. Pievagrybius supjaustyti griežinėliais ir pakepinti apie 5 min. keptuvėje su sviestu bei druska.
  3. Į tą pačią keptuvę sudėti plonomis riekelėmis supjaustytą cukiniją ir pakepinti keletą min.
  4. Galiausiai sudėti susmulkintą česnaką, gabalėliais susmulkintą vištieną, pabarstyti druska bei pipirais ir maišant šiek tiek patroškinti.
  5. Baigiant troškinti sudėti smulkintą maskarponės sūrį ir maišant kaitinti, kol sūris ištirps.
  6. Viską ištroškinus sudėti ant dar šiltų makaronų, išmaišyti ir patiekti.
    Skanaus!

Autorius: Olivija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų