Rūkytą lašišą supjaustome mažais kubeliais, ją pakepiname su svogūnais (skaniau būtų jei kepintumėte ant sviesto). Svogūnams apskrudus padruskiname ir užpilame grietine. Visą šį mišinį užpilame ant išvirtų makaronų, vadinamų spagetėmis. Skanaus.
Autorius: Agne
INGREDIENTAI:
1 vienetas svogūnų (didelis)
100 gramų lašišų (rūkyta)
150 gramų makaronų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Rūkytą lašišą supjaustome mažais kubeliais, ją pakepiname su svogūnais (skaniau būtų jei kepintumėte ant sviesto). Svogūnams apskrudus padruskiname ir užpilame grietine. Visą šį mišinį užpilame ant išvirtų makaronų, vadinamų spagetėmis. Skanaus.