INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 1.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
- 50 gramų lašišų (filė, rūkyta)
- 250 gramų makaronų
- 200 mililitrų grietinėlės (13% riebumo)
- 1 sauja krevečių be kevalo (tigrinės)
- šiek tiek druskos
- 1 sauja svogūnų laiškų (pjaustytų)
- šiek tiek krapų
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išverdame makaronus pagal instrukciją ant pakelio, neperverdame! Kol verda makaronai, padarome padažą. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi ar sviestu, beriame pjaustytą kubeliais svogūną, pakepiname iki auksinės spalvos, beriame smulkiai kapotą česnaką ir svogūno laiškus. Dedame nedidelėmis juostelėm supjaustytą lašišą ir krevetes. Pakepam kol lašiša pašviesės. Pilame grietinėlės, šiek tiek paliekame išmaišymui miltų, kad nesusidarytų gumuliukų. Dedame miltų tyrę, beriame druskos ir pipirų pagal skonį, beriame SANTA MARIA krapų - minutę pakaitiname. Į lėkštes dedame paruoštų makaronų, pilame mūsų padažo. Galima makaronus dėti į padažą ir pašildyti kartu.
Skanaus!
Autorius: Jelena
REKLAMA