INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulės faršo
- 4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- 400 gramų makaronų
- 200 gramų sūris (tarkuotas)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje, perpilame šaltu vandeniu, kad nebūtų sulipę ir dedame į šalį, kol bus ruošiamas faršas.
Susmulkintą svogūną pakepiname įkaitusiame aliejuje. Į faršą įspaudžiame dvi česnako skilteles, paskaniname druska bei pipirais, išmaišome ir dedame į keptuvę su svogūnais. Kepiname ant vidutinės ugnies, kol apkepa ir sudedame virtus makaronus, išmairome. Viską pakepinam 10 min., dedam pomidorų padažą, išmaišom. pakepinam dar 5 min., apibarstom tarkuotu sūriu, išjungiam ugnį ir uždengiam dangčiu, kad sūris išsilydytų.
Galima dėti čili pipirų, ar kitų mėgstamų prieskonių.
Skanaus!
Autorius: Inesa
REKLAMA