Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 1/4 stiklinės paprikų (raudonoji, smulkinta)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio garstyčių (maltos)
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 240 gramų makaronų
  • 2 stiklinės grietinėlės
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 3 stiklinės sūris (Čederio, tarkuotas)
  • 4 vienetai svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirkite pasūdytame vandenyje makaronus ir nusunkite.
    Puode ištirpinkite sviestą, suberkite miltus, druską, garstyčias bei pipirus ir virkite virš mažos ugnies apie 20 sekundžių, pastoviai maišydami.
    Tuomet nukelkite puodą nuo ugnies, įmaišykite grietinėlę ir pakaitinkite dar apie 1 min.
    Tuomet sudėkite tarkuotą sūrį, makaronus, smulkintus svogūnų laiškus bei papriką ir pakaitinkite.
    Patiekite šiltus.
    Skanaus.

Autorius: Eglė

INGREDIENTAI:

  • 1/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 1/4 stiklinės paprikų (raudonoji, smulkinta)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio garstyčių (maltos)
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 240 gramų makaronų
  • 2 stiklinės grietinėlės
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 3 stiklinės sūris (Čederio, tarkuotas)
  • 4 vienetai svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirkite pasūdytame vandenyje makaronus ir nusunkite.
    Puode ištirpinkite sviestą, suberkite miltus, druską, garstyčias bei pipirus ir virkite virš mažos ugnies apie 20 sekundžių, pastoviai maišydami.
    Tuomet nukelkite puodą nuo ugnies, įmaišykite grietinėlę ir pakaitinkite dar apie 1 min.
    Tuomet sudėkite tarkuotą sūrį, makaronus, smulkintus svogūnų laiškus bei papriką ir pakaitinkite.
    Patiekite šiltus.
    Skanaus.

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų