Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek alyvuogių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek vištiena (gabaliukas)
  • šiek tiek makaronų (vamzdeliai)
  • šiek tiek feta sūrio
  • šiek tiek parmezano sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jums dar reikes:
    tirštos grybų sriubos mišinio, tarkim "Magi"


    Makaronus išverdame, vištieną pakepiname mažais gabaliukais su prieskoniais: druskyte, ciberzole, vištienos prieskoniais. Baigiant vištienai kept, sudedame smulkiai pjaustytą svogūno galvą.
    Tada pasiruošiame padažiuką, imame puoduką į jį beriame tirštą sriubos mišinį ir pilame trečdalį/ ketvirtadalį puodelio su pašildytu pienu ir išmaišome.
    Dedame makaronus į gerai įkaitintą keptuvę, apkepame ant karštos ugnies kelias minutes, kol apskrus, tada dedame į lėkštę, dedame fetos sūrį, o ant viršaus pilame padažiuką. Tuomet dedame vištienos gabaliukus, užpjaustome svogūnų laiškų. Pabarstome parmezanu ir baziliku
    Skanaus.
    Jei darote svečiams, viską galite užkepti orkaiteje, tik įdėkite daugiau tarkuoto sūrio ant pačių makaronų.
    Jei nemėgstate grybų, ant makaronų pilkite tirštą pomidorų tyrę, pabarstykite fetos gabaliukais ir alyvuogėmis bei baziliku.
    Jei norima mėsos, puikiai tiks jautienos rutuliukai (tas pats, kas kotletai tik mažiukai).



    Su šypsena ir be vargo ;)

Autorius: elinda

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek alyvuogių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek vištiena (gabaliukas)
  • šiek tiek makaronų (vamzdeliai)
  • šiek tiek feta sūrio
  • šiek tiek parmezano sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jums dar reikes:
    tirštos grybų sriubos mišinio, tarkim "Magi"


    Makaronus išverdame, vištieną pakepiname mažais gabaliukais su prieskoniais: druskyte, ciberzole, vištienos prieskoniais. Baigiant vištienai kept, sudedame smulkiai pjaustytą svogūno galvą.
    Tada pasiruošiame padažiuką, imame puoduką į jį beriame tirštą sriubos mišinį ir pilame trečdalį/ ketvirtadalį puodelio su pašildytu pienu ir išmaišome.
    Dedame makaronus į gerai įkaitintą keptuvę, apkepame ant karštos ugnies kelias minutes, kol apskrus, tada dedame į lėkštę, dedame fetos sūrį, o ant viršaus pilame padažiuką. Tuomet dedame vištienos gabaliukus, užpjaustome svogūnų laiškų. Pabarstome parmezanu ir baziliku
    Skanaus.
    Jei darote svečiams, viską galite užkepti orkaiteje, tik įdėkite daugiau tarkuoto sūrio ant pačių makaronų.
    Jei nemėgstate grybų, ant makaronų pilkite tirštą pomidorų tyrę, pabarstykite fetos gabaliukais ir alyvuogėmis bei baziliku.
    Jei norima mėsos, puikiai tiks jautienos rutuliukai (tas pats, kas kotletai tik mažiukai).



    Su šypsena ir be vargo ;)

Autorius: elinda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų