INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek kmynų
- 1 vienetas svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 700 gramų raugintų kopūstų
- 50 gramų pieno
- 0.5 stiklinės aliejaus
- 0.5 stiklinės grietinės
- 50 gramų grybų (džiovinti)
- 1 kilogramas lynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvalytas supjaustytas lynas įtrinamas pipirais ir 30 min. palaikomas šaltai. Vėliau pabarstomas miltais (1 šaukštu) su druska ir kepamas aliejuje. Išmirkyti grybai išverdami, o kopūstai ištroškinami jų nuovire. Supjaustyti svogūnai pakepinami, sumaišomi su šaukštu miltų ir sudedami į kopūstus su supjaustytais grybais bei prieskoniais. Į ugniai atsparų indą sukrečiami kopūstai, sudedama žuvis, palaistoma grietine, užbarstoma tarkuotu sūriu ir apkepama.
REKLAMA