Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus
- 4 vienetai obuolių
- 4 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų suplakti iki putų.
Į gautą masę sudėti miltus. Vėl viską išmaišyti.
Obuolius nuplauti, nulupti, supjaustyti griežinėliais.
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių temperatūros.
Obuolius sudėti į tešlą, ir išmaišyti.
Būtinai kepimo skardą reikia pakaitinti.
Tada į kepimo skardą įpilti šiek tiek aliejaus, ir sukrėsti į skardą tešlą.
Kepti 200 laipsnių temperatūroje 25-30 minučių.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus
- 4 vienetai obuolių
- 4 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų suplakti iki putų.
Į gautą masę sudėti miltus. Vėl viską išmaišyti.
Obuolius nuplauti, nulupti, supjaustyti griežinėliais.
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių temperatūros.
Obuolius sudėti į tešlą, ir išmaišyti.
Būtinai kepimo skardą reikia pakaitinti.
Tada į kepimo skardą įpilti šiek tiek aliejaus, ir sukrėsti į skardą tešlą.
Kepti 200 laipsnių temperatūroje 25-30 minučių.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą