Kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų suplakti iki putų. Į gautą masę sudėti miltus. Vėl viską išmaišyti. Obuolius nuplauti, nulupti, supjaustyti griežinėliais. Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių temperatūros. Obuolius sudėti į tešlą, ir išmaišyti. Būtinai kepimo skardą reikia pakaitinti. Tada į kepimo skardą įpilti šiek tiek aliejaus, ir sukrėsti į skardą tešlą. Kepti 200 laipsnių temperatūroje 25-30 minučių. Skanaus!
Autorius: Loreta
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės cukraus
4 vienetai obuolių
4 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų suplakti iki putų. Į gautą masę sudėti miltus. Vėl viską išmaišyti. Obuolius nuplauti, nulupti, supjaustyti griežinėliais. Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių temperatūros. Obuolius sudėti į tešlą, ir išmaišyti. Būtinai kepimo skardą reikia pakaitinti. Tada į kepimo skardą įpilti šiek tiek aliejaus, ir sukrėsti į skardą tešlą. Kepti 200 laipsnių temperatūroje 25-30 minučių. Skanaus!