Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 4 vienetai obuolių
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų suplakti iki putų.
    Į gautą masę sudėti miltus. Vėl viską išmaišyti.
    Obuolius nuplauti, nulupti, supjaustyti griežinėliais.
    Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių temperatūros.
    Obuolius sudėti į tešlą, ir išmaišyti.
    Būtinai kepimo skardą reikia pakaitinti.
    Tada į kepimo skardą įpilti šiek tiek aliejaus, ir sukrėsti į skardą tešlą.
    Kepti 200 laipsnių temperatūroje 25-30 minučių.
    Skanaus!

Autorius: Loreta

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 4 vienetai obuolių
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų suplakti iki putų.
    Į gautą masę sudėti miltus. Vėl viską išmaišyti.
    Obuolius nuplauti, nulupti, supjaustyti griežinėliais.
    Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių temperatūros.
    Obuolius sudėti į tešlą, ir išmaišyti.
    Būtinai kepimo skardą reikia pakaitinti.
    Tada į kepimo skardą įpilti šiek tiek aliejaus, ir sukrėsti į skardą tešlą.
    Kepti 200 laipsnių temperatūroje 25-30 minučių.
    Skanaus!

Autorius: Loreta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų