Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai silkių (filė)
  • 4 valgomieji šaukštai acto (obuolių)
  • 0.5 stiklinės vandens
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Silkę supjaustykite smulkiais gabaliukais, svogūną juostelėmis. Į vandenį įpilkit actą, sudėkit cukrų ir druską ir išmaišykite. Į silkinę sudėkit silkutę su svogūnu ir užpilkit užpilu. Išmaišykit. Valgykit su karštomis virtomis bulvėmis. Skanaus

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai silkių (filė)
  • 4 valgomieji šaukštai acto (obuolių)
  • 0.5 stiklinės vandens
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Silkę supjaustykite smulkiais gabaliukais, svogūną juostelėmis. Į vandenį įpilkit actą, sudėkit cukrų ir druską ir išmaišykite. Į silkinę sudėkit silkutę su svogūnu ir užpilkit užpilu. Išmaišykit. Valgykit su karštomis virtomis bulvėmis. Skanaus

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų