Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • šiek tiek salotų
  • šiek tiek svogūnų (raudonasis)
  • 500 gramų jautienos liežuvio (virtas)
  • 200 gramų majonezo
  • šiek tiek žalumynų
  • 300 gramų sūris (pelėsinis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves išvirti su lupenomis, atvėsinti, tada nulupti ir supjaustyti kubeliais.
    Sūrį padalinti į dvi dalis. Vieną dalį supjaustyti kubeliais, kitą sutrinti su majonezu.
    Svogūną supjaustyti žiedais.
    Liežuvį supjaustyti šiaudeliais.
    Salotas suplėšyti rankomis, sudėti ant lėkštės.
    Ant salotų sudėti liežuvio, sūrio, bulvių mišinį.
    Ant liežuvio mišinio sudėti svogūnus, viską užpilti majonezo padažu ir apibarstyti žalumynais, papuošti pomidorų skiltelėmis arba agurkų griežinėliais.

Autorius: Aiva

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • šiek tiek salotų
  • šiek tiek svogūnų (raudonasis)
  • 500 gramų jautienos liežuvio (virtas)
  • 200 gramų majonezo
  • šiek tiek žalumynų
  • 300 gramų sūris (pelėsinis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves išvirti su lupenomis, atvėsinti, tada nulupti ir supjaustyti kubeliais.
    Sūrį padalinti į dvi dalis. Vieną dalį supjaustyti kubeliais, kitą sutrinti su majonezu.
    Svogūną supjaustyti žiedais.
    Liežuvį supjaustyti šiaudeliais.
    Salotas suplėšyti rankomis, sudėti ant lėkštės.
    Ant salotų sudėti liežuvio, sūrio, bulvių mišinį.
    Ant liežuvio mišinio sudėti svogūnus, viską užpilti majonezo padažu ir apibarstyti žalumynais, papuošti pomidorų skiltelėmis arba agurkų griežinėliais.

Autorius: Aiva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų