• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 10 gramų česnakų (įdarui)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (įdarui)
  • 250 gramų svogūnų (įdarui)
  • 300 gramų kiaulės faršo (įdarui)
  • 200 gramų jautienos (įdarui)
  • 1 vienetas kiaušinių (tešlai)
  • 80 gramų kvietinių miltų (tešlai (plikiniui))
  • 480 gramų kvietinių miltų (tešlai, 550D)
  • 20 gramų saulėgrąžų aliejaus (tešlai)
  • 150 gramų kefyro (įdarui)
  • 15 mililitrų degtinės (tešlai)
  • 250 mililitrų vandens (tešlai)
  • šiek tiek druskos (įdarui)
  • 10 gramų druskos (tešlai)
  • šiek tiek mairūnų (įdarui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 10 gramų česnakų (įdarui)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (įdarui)
  • 250 gramų svogūnų (įdarui)
  • 300 gramų kiaulės faršo (įdarui)
  • 200 gramų jautienos (įdarui)
  • 1 vienetas kiaušinių (tešlai)
  • 80 gramų kvietinių miltų (tešlai (plikiniui))
  • 480 gramų kvietinių miltų (tešlai, 550D)
  • 20 gramų saulėgrąžų aliejaus (tešlai)
  • 150 gramų kefyro (įdarui)
  • 15 mililitrų degtinės (tešlai)
  • 250 mililitrų vandens (tešlai)
  • šiek tiek druskos (įdarui)
  • 10 gramų druskos (tešlai)
  • šiek tiek mairūnų (įdarui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gaunasi 10 čeburėkų.

    Vandenį užvirinti kartu su aliejumi, druska, kai užvirs supilti plikiniui skirtus miltus ir gerai išmaišyti, kad neliktų gumuliukų, kai atauš mušti kiaušinį, išmaišyti, supilti degtinę (aš pyliau 3 šaukštus), suberti likusius miltus ir labai gerai išminkyti(apie 15min).
    Įdėti į maistinę plėvelę, padėti į šaldytuvą valandai.
    Išėmus perminkyti, imti po gabalėlį ir plonai iškočioti, pjauti norimo dydžio skritulius lėkštelės pagalba, dėti įdarą, užsandarinti kraštus, užspaudžiant pirštais ir šakute.
    Mėsą sumalti, smulkiai supjaustyti svogūnus, česnakus, sudėti prieskonius ir kefyrą..Kepti labai gerai įkaitintame aliejuje, pavartant, jei kepsite keptuvėje, reikia, kad aliejus vos apsemtų čeburėkus, kai įdėsit su didesniu šaukštu reiktų iškart užpilt aliejaus, jei aliejus neapsemtų jų.Kepti, kol gražiai apskrus.
    Skanaus!!!

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų