Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 stiklinė miltai
  • 1 stiklinė pieno
  • 1 stiklinė vandens
  • Įdarui:
  • 300 gramų varškės
  • 200 gramų grietinės
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • Užpilui:
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų grietinės
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • Pabarstymui:
  • šiek tiek cukraus pudros

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 stiklinė miltai
  • 1 stiklinė pieno
  • 1 stiklinė vandens
  • Įdarui:
  • 300 gramų varškės
  • 200 gramų grietinės
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • Užpilui:
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų grietinės
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • Pabarstymui:
  • šiek tiek cukraus pudros

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš visų tešlai nurodytų produktų užmaišykite grietinės tirštumo tešlą ir iškepkite lietinius.
  2. Kol jie atvės paruoškite įdarą. Varškę ištrinkite su 3 šaukštais cukraus ir 200 g grietinės. Kiekvieną lietinį aptepkite varškės mase ir susukite į ritinėlį.
  3. Paruoškite užpilą: kiaušinius išplakite su cukrumi ir grietine. Visus lietinių ritinėlius sudėkite į pailgą kepimo formą ir užpilkite kiaušinių plakiniu ir apie 30 min.
  4. Kepkite 180 ° temp. karštumo orkaitėje. Dar karštą pyragą apibarstykite cukraus pudra.

    Labai skanus ir karštas, ir šaltas.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų