Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 12 vienetų lietinių blynų
  • 1.5 stiklinės vištos filė (virta, smulkinta)
  • 1 stiklinė pievagrybių (pjaustyti)
  • 1 stiklinė sultinio (vištienos)
  • 0.5 stiklinės grietinėlės
  • 1 vienetas svogūnų (smulkiai pjaustytas)
  • 50 gramų sūris (tarkuotas)
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek bazilikų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 12 vienetų lietinių blynų
  • 1.5 stiklinės vištos filė (virta, smulkinta)
  • 1 stiklinė pievagrybių (pjaustyti)
  • 1 stiklinė sultinio (vištienos)
  • 0.5 stiklinės grietinėlės
  • 1 vienetas svogūnų (smulkiai pjaustytas)
  • 50 gramų sūris (tarkuotas)
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek bazilikų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svieste apkepti svogūnus su pievagrybiais. Pabarstyti miltais, tada dar minutę maišant pakepti ir po truputį vis maišant pilti sultinį, kad nesusidarytų gumuliukų.
  2. Supilti grietinėlę, gerai išmaišyti ir pavirti, kol pradės tirštėti. Suberti vištieną, prieskonius, išmaišyti.
  3. Dėti įdaro ant lietinio, sulankstyti ir dėti į sviestu pateptą kepimo indą. Kepti 180 C laipsnių temperatūroje apie 10 minučių uždengus, vėliau atidengti, pabarstyti sūriu ir dar 5 minutes pakepti.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų