Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 350 gramų kiaulės faršo
- 2 vienetai kiaušinių
- 120 gramų kvietinių miltų
- 2 stiklinės pieno
- 1.5 stiklinės vandens
- 200 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirmiausia pasiruošiame tešlą. Į dubenį įmušame kiaušinius, įberiame šiek tiek druskos ir išplakame. Į išplaktą kiaušinį pilame pieną bei vandenį, maišydami beriame miltus ir viską gerai išmaišome iki vientisos skystos masės.
Pasiruošiame įdarą. Sutarkuojame sūrį. Nulupame, nuplauname ir smulkiai supjaustome svogūną. Dedame į keptuvę faršą, pabarstome druska bei pipirais, šiek tiek pakepiname, sudedame smulkintą svogūną ir dar truputį pakepiname.
Paimame švarią keptuvę, patepame aliejumi, įkaitiname, pilame 2 šaukštus tešlos ir kepame lietinius blynus.
Ant apkepto blyno dedame faršą su svogūnais ir šiek tiek tarkuoto fermentinio sūrio. Suvyniojame blyną į ritinėlį ir tuomet gautą ritinėlį dar susukame kaip parodyta nuotraukoje.
Prieš patiekiant dar apkepame blynus keptuvėje, kad gražiai parustų ir ištirptų sūris.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 350 gramų kiaulės faršo
- 2 vienetai kiaušinių
- 120 gramų kvietinių miltų
- 2 stiklinės pieno
- 1.5 stiklinės vandens
- 200 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirmiausia pasiruošiame tešlą. Į dubenį įmušame kiaušinius, įberiame šiek tiek druskos ir išplakame. Į išplaktą kiaušinį pilame pieną bei vandenį, maišydami beriame miltus ir viską gerai išmaišome iki vientisos skystos masės.
Pasiruošiame įdarą. Sutarkuojame sūrį. Nulupame, nuplauname ir smulkiai supjaustome svogūną. Dedame į keptuvę faršą, pabarstome druska bei pipirais, šiek tiek pakepiname, sudedame smulkintą svogūną ir dar truputį pakepiname.
Paimame švarią keptuvę, patepame aliejumi, įkaitiname, pilame 2 šaukštus tešlos ir kepame lietinius blynus.
Ant apkepto blyno dedame faršą su svogūnais ir šiek tiek tarkuoto fermentinio sūrio. Suvyniojame blyną į ritinėlį ir tuomet gautą ritinėlį dar susukame kaip parodyta nuotraukoje.
Prieš patiekiant dar apkepame blynus keptuvėje, kad gražiai parustų ir ištirptų sūris.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą