Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 5 valgomieji šaukštai miltai
  • 500 mililitrų pieno
  • 200 gramų virto kumpio
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kvapiųjų pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 5 valgomieji šaukštai miltai
  • 500 mililitrų pieno
  • 200 gramų virto kumpio
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kvapiųjų pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinio baltymus išplaku su druska iki putų, dedu trynius, pilu pieną, aliejų, dedu miltus ir gerai išplaku mikseriu.
    Tešla turi būti skysta, jei tiršta, įpilti pieno arba vandens.
    Kepti labai plonus blynus ant keptuvės iš abiejų pusių.
  2. Virtą mėsą ir svogūną sumalu, pakepinu svieste, skaninu pipirais.
    Šį įdarą dedu ant blyno ir susuku į vamzdelį.
  3. Apkepu keptuvėje ir valgom su grietine.
    Skanaus!

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų