Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 1.5 stiklinės pieno
  • 130 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai konjako
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinos žievelės (tarkuota)
  • 40 mililitrų sulčių (apelsinų, šviežiai spaustos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš kiaušinių, šilto pieno, miltų, išlydyto 30 g sviesto ir šaukšto cukraus pasigaminkite lietinių blynų tešlą ir palikite pusvalandį pastovėti, kad išbrinktų.
    Tešlai išbrinkus kepkite lietinius keptuvėje su sviestu ir iškepę padėkite šiltai.
    Nuplaukite apelsiną ir išspauskite iš jo sultis.
    Keptuvėje išlydykite likusį sviestą, supilkite apelsino sultis, sudėkite sutarkuotą citrinos žievelę, 3 šaukštus cukraus, pakaitinkite ir nukėlę nuo ugnies, supilkite konjąką, išmaišykite ir palikite pastovėti, kad padažas įgautų aromatą.
    Sulankstykite blynus, dėkite juos į lėkštę, apšlakstykite padažu ir papuoškite lėkštę apelsino skiltelėmis.
    Jei patiekalą gaminsite vaikams nepilkite į padažą konjako.
    Skanaus.

Autorius: Darija

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 1.5 stiklinės pieno
  • 130 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai konjako
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinos žievelės (tarkuota)
  • 40 mililitrų sulčių (apelsinų, šviežiai spaustos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš kiaušinių, šilto pieno, miltų, išlydyto 30 g sviesto ir šaukšto cukraus pasigaminkite lietinių blynų tešlą ir palikite pusvalandį pastovėti, kad išbrinktų.
    Tešlai išbrinkus kepkite lietinius keptuvėje su sviestu ir iškepę padėkite šiltai.
    Nuplaukite apelsiną ir išspauskite iš jo sultis.
    Keptuvėje išlydykite likusį sviestą, supilkite apelsino sultis, sudėkite sutarkuotą citrinos žievelę, 3 šaukštus cukraus, pakaitinkite ir nukėlę nuo ugnies, supilkite konjąką, išmaišykite ir palikite pastovėti, kad padažas įgautų aromatą.
    Sulankstykite blynus, dėkite juos į lėkštę, apšlakstykite padažu ir papuoškite lėkštę apelsino skiltelėmis.
    Jei patiekalą gaminsite vaikams nepilkite į padažą konjako.
    Skanaus.

Autorius: Darija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų