REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai medaus
  • 350 gramų persikų (konservuoti)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 ir 1/3 stiklinės pieno
  • 2 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių (šviežios)
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš pieno, kiaušinių, cukraus, vanilinio cukraus ir miltų užmaišykite tešlą blynams.
    Tešlą šaukštu pilkite į įkaitintą keptuvę su šiek tiek aliejaus ir kepkite lietinius blynus.
    Atskiroje keptuvėje ištirpinkite medų ir sumaišykite jį su apelsinų sultimis.
    Tuomet sudėkite persikų gabaliukus ir šiek tiek pakepinę juos suvyniokite į blynus.
    Viską apibarstykite cukraus pudra ir patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Rasa

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai medaus
  • 350 gramų persikų (konservuoti)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 ir 1/3 stiklinės pieno
  • 2 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių (šviežios)
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš pieno, kiaušinių, cukraus, vanilinio cukraus ir miltų užmaišykite tešlą blynams.
    Tešlą šaukštu pilkite į įkaitintą keptuvę su šiek tiek aliejaus ir kepkite lietinius blynus.
    Atskiroje keptuvėje ištirpinkite medų ir sumaišykite jį su apelsinų sultimis.
    Tuomet sudėkite persikų gabaliukus ir šiek tiek pakepinę juos suvyniokite į blynus.
    Viską apibarstykite cukraus pudra ir patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Rasa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų