Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 3 valgomieji šaukštai medaus
- 350 gramų persikų (konservuoti)
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1 ir 1/3 stiklinės pieno
- 2 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių (šviežios)
- šiek tiek aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš pieno, kiaušinių, cukraus, vanilinio cukraus ir miltų užmaišykite tešlą blynams.
Tešlą šaukštu pilkite į įkaitintą keptuvę su šiek tiek aliejaus ir kepkite lietinius blynus.
Atskiroje keptuvėje ištirpinkite medų ir sumaišykite jį su apelsinų sultimis.
Tuomet sudėkite persikų gabaliukus ir šiek tiek pakepinę juos suvyniokite į blynus.
Viską apibarstykite cukraus pudra ir patiekite.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 3 valgomieji šaukštai medaus
- 350 gramų persikų (konservuoti)
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1 ir 1/3 stiklinės pieno
- 2 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių (šviežios)
- šiek tiek aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš pieno, kiaušinių, cukraus, vanilinio cukraus ir miltų užmaišykite tešlą blynams.
Tešlą šaukštu pilkite į įkaitintą keptuvę su šiek tiek aliejaus ir kepkite lietinius blynus.
Atskiroje keptuvėje ištirpinkite medų ir sumaišykite jį su apelsinų sultimis.
Tuomet sudėkite persikų gabaliukus ir šiek tiek pakepinę juos suvyniokite į blynus.
Viską apibarstykite cukraus pudra ir patiekite.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą