Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės aguonų
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 2 stiklinės pieno
- šiek tiek aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakti su pienu, grietine, aguonomis ir miltais (turite gauti panašaus tirštumo tešlą, kaip paprastiems lietiniams blynams).
Iš tešlos iškepkite lietinius, susukite juos į vamzdelius ir patiekite su mėgstama uogiene ar padažu.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės aguonų
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 2 stiklinės pieno
- šiek tiek aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakti su pienu, grietine, aguonomis ir miltais (turite gauti panašaus tirštumo tešlą, kaip paprastiems lietiniams blynams).
Iš tešlos iškepkite lietinius, susukite juos į vamzdelius ir patiekite su mėgstama uogiene ar padažu.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą