Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 6 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 3 vienetai morkų
- 1 sauja petražolių
- 100 gramų salierų
- 1 stiklinė perlinių kruopų (skaldytos)
- 3 litrai vandens
- šiek tiek druskos
- šiek tiek kvapiųjų pipirų
- 2 vienetai vištienos kulšelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supilame į puodą vandenį, sudedame vištienos kulšeles, salierą, lauro lapelius, pipirus bei druską ir verdame apie 50-60 min., kol mėsa išvirs.
Mėsai išvirus vištieną ir salierą išimame.
Salierą išmetame, o vištieną nukauliname ir nukaulintą mėsą sudedame atgal į puodą.
Tuomet į tą patį puodą sudedame nuskustas ir sutarkuotas morkas, nuskustas ir kubeliais supjaustytas bulves, perlines kruopas ir verdame kol išverda bulvės ir kruopos.
Sriubą patiekiame karštą su smulkintomis petražolėmis.
Gero apetito!
INGREDIENTAI:
- 6 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 3 vienetai morkų
- 1 sauja petražolių
- 100 gramų salierų
- 1 stiklinė perlinių kruopų (skaldytos)
- 3 litrai vandens
- šiek tiek druskos
- šiek tiek kvapiųjų pipirų
- 2 vienetai vištienos kulšelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supilame į puodą vandenį, sudedame vištienos kulšeles, salierą, lauro lapelius, pipirus bei druską ir verdame apie 50-60 min., kol mėsa išvirs.
Mėsai išvirus vištieną ir salierą išimame.
Salierą išmetame, o vištieną nukauliname ir nukaulintą mėsą sudedame atgal į puodą.
Tuomet į tą patį puodą sudedame nuskustas ir sutarkuotas morkas, nuskustas ir kubeliais supjaustytas bulves, perlines kruopas ir verdame kol išverda bulvės ir kruopos.
Sriubą patiekiame karštą su smulkintomis petražolėmis.
Gero apetito!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą