Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 3 vienetai morkų
  • 1 sauja petražolių
  • 100 gramų salierų
  • 1 stiklinė perlinių kruopų (skaldytos)
  • 3 litrai vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų
  • 2 vienetai vištienos kulšelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supilame į puodą vandenį, sudedame vištienos kulšeles, salierą, lauro lapelius, pipirus bei druską ir verdame apie 50-60 min., kol mėsa išvirs.
    Mėsai išvirus vištieną ir salierą išimame.
    Salierą išmetame, o vištieną nukauliname ir nukaulintą mėsą sudedame atgal į puodą.
    Tuomet į tą patį puodą sudedame nuskustas ir sutarkuotas morkas, nuskustas ir kubeliais supjaustytas bulves, perlines kruopas ir verdame kol išverda bulvės ir kruopos.
    Sriubą patiekiame karštą su smulkintomis petražolėmis.
    Gero apetito!

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 3 vienetai morkų
  • 1 sauja petražolių
  • 100 gramų salierų
  • 1 stiklinė perlinių kruopų (skaldytos)
  • 3 litrai vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų
  • 2 vienetai vištienos kulšelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supilame į puodą vandenį, sudedame vištienos kulšeles, salierą, lauro lapelius, pipirus bei druską ir verdame apie 50-60 min., kol mėsa išvirs.
    Mėsai išvirus vištieną ir salierą išimame.
    Salierą išmetame, o vištieną nukauliname ir nukaulintą mėsą sudedame atgal į puodą.
    Tuomet į tą patį puodą sudedame nuskustas ir sutarkuotas morkas, nuskustas ir kubeliais supjaustytas bulves, perlines kruopas ir verdame kol išverda bulvės ir kruopos.
    Sriubą patiekiame karštą su smulkintomis petražolėmis.
    Gero apetito!

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų