Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • Biskvitui:
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 3/4 stiklinės cukraus
  • 3/4 stiklinės kvietinių miltų
  • Aptepimui:
  • šiek tiek sviesto
  • Kremui:
  • 300 mililitrų vandens (karštas)
  • 100 mililitrų vandens (šaltas, virintas)
  • 20 gramų želatinos
  • 7 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 pakelis želės (braškių/aviečių)
  • Pabarstymui:
  • šiek tiek cukraus pudros

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • Biskvitui:
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 3/4 stiklinės cukraus
  • 3/4 stiklinės kvietinių miltų
  • Aptepimui:
  • šiek tiek sviesto
  • Kremui:
  • 300 mililitrų vandens (karštas)
  • 100 mililitrų vandens (šaltas, virintas)
  • 20 gramų želatinos
  • 7 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 pakelis želės (braškių/aviečių)
  • Pabarstymui:
  • šiek tiek cukraus pudros

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Biskvitui cukrų su kiaušiniais gerai išplakti, suberti miltus ir atsargiai išmaišyti šaukštu. Skardos dugną patepti sviestu, pilti tešlą į skardą.
  2. Biskvitą kepti 175 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių, kol pagels.
  3. „Debesėliams“ želatiną užpilti 100 ml šalto, virinto vandens ir palikti maždaug 10 minučių. Želatiną statyti ant ugnies ir maišant ištirpinti, bet neužvirti.
  4. 7 šaukštus cukraus ir želė išmaišyti, užpilti 300 ml karšto vandens ir maišyti, kol viskas ištirps. Įmaišyti želatiną ir palikti, kad atauštų iki kambario temperatūros.
    Tuomet plakti 15 - 20 minučių elektriniu plaktuvu, kol masė pradės putoti ir šviesėti, o masės tūris labai padidės.
  5. Ant atvėsusio biskvito (dar tortinės formoje) užkrėsti „Rožinių debesėlių“ masę ir padėti į šaldytuvą. Po kelių valandų galima valgyti. Skaniai skanaus!

Autorius: Jovita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų