Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai agurkų (marinuoti)
  • 15 vienetų alyvuogių (juodosios)
  • šiek tiek cukraus
  • 1 vienetas česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • 3 valgomieji šaukštai paprikų (smulkinta, konservuota)
  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 125 gramai kvietinių miltų
  • 75 gramai dešrelių (pieniškos)
  • 4 valgomieji šaukštai pieno
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 30 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek prieskonių (picai)
  • 10 gramų mielių
  • 100 gramų lydyto sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš mielių, cukraus bei pieno paruošti įmaišalą ir palaikyti keletą minučių, kad pakiltų.
    Miltus sumaišyti su žiupsneliu druskos, piltį į įmaišalą, dėti sviestą ir suminkyti vientisą tešlą.
    Ją uždengti ir 15-20min. laikyti šiltai, kad pakiltų.
    Paskui dar kartą gerai išminkyti ir iškočioti.
    Tešlą dėti ant riebalais išteptos skardos.
    Ant picos paskirstyti pjaustytas griežinėliais dešreles, pomidorą, agurkėlius, paprikas ir sudėti alyvuoges bei sutarkuota sūrį.
    Dėti į iš anksto iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą į orkaitę ir kepti apie 30min.
    Iškeptą picą apibarstyti picai skirtais prieskoniais.
    Padažui sutarkuoti česnaką, užpilti majonezą, grietinę, paskaninti druska bei pipirais ir supjaustytais žalumynais.
    Skanaus!

Autorius: Rasa

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai agurkų (marinuoti)
  • 15 vienetų alyvuogių (juodosios)
  • šiek tiek cukraus
  • 1 vienetas česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • 3 valgomieji šaukštai paprikų (smulkinta, konservuota)
  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 125 gramai kvietinių miltų
  • 75 gramai dešrelių (pieniškos)
  • 4 valgomieji šaukštai pieno
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 30 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek prieskonių (picai)
  • 10 gramų mielių
  • 100 gramų lydyto sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš mielių, cukraus bei pieno paruošti įmaišalą ir palaikyti keletą minučių, kad pakiltų.
    Miltus sumaišyti su žiupsneliu druskos, piltį į įmaišalą, dėti sviestą ir suminkyti vientisą tešlą.
    Ją uždengti ir 15-20min. laikyti šiltai, kad pakiltų.
    Paskui dar kartą gerai išminkyti ir iškočioti.
    Tešlą dėti ant riebalais išteptos skardos.
    Ant picos paskirstyti pjaustytas griežinėliais dešreles, pomidorą, agurkėlius, paprikas ir sudėti alyvuoges bei sutarkuota sūrį.
    Dėti į iš anksto iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą į orkaitę ir kepti apie 30min.
    Iškeptą picą apibarstyti picai skirtais prieskoniais.
    Padažui sutarkuoti česnaką, užpilti majonezą, grietinę, paskaninti druska bei pipirais ir supjaustytais žalumynais.
    Skanaus!

Autorius: Rasa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų