Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (padažui)
  • 500 gramų pomidorų pastos
  • 150 gramų svogūnų
  • 700 gramų vištos filė
  • 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (padažui)
  • 1 litras pieno (padažui)
  • 250 gramų lazanijos lakštų (lapai)
  • 300 gramų pievagrybių
  • 300 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek druskos (padažui)
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 100 gramų sviesto (padažui)
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sukapojame svogūnus. Kubeliais supjaustome vištienos filė ir pievagrybius.
    Įkaitiname šiek tiek aliejaus keptuvėje ir suberiame svogūnus. Kepiname apie 1 minutę. Po to suberiame vištienos kubelius, įberiame prieskonių ir kepiname 5 minutes. Sudedame pievagrybius ir kepame dar 15 minučių.
    Atskirame puodelyje ištirpiname sviestą. Įmaišome miltus ir supilame pieną, įberiame prieskonių.
    Kaitiname, vis pamaišant, kol pradeda tirštėti.
    Pomidorus nulupame ir sutriname. Susmulkiname žalumynus ir įmaišome į pomidorų tyrę.
    Kepimo indą (stačiakampį) išklojame lazanijos lapais (4 vnt), sudedame pusę kepintos vištienos su grybais, užpilame puse padažo, vėl sudedame lazanijos lapus (4 vnt). Vėl dedam vištienos, padažo, lazanijos lapų (4 vnt). Viršų apipilame trintų pomidorų tyrele.
    Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių ir kepame 20 minučių.
    Po to apibarstome sutarkuotu sūriu ir kepame dar 20-25 minutes.

Autorius: Ligita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (padažui)
  • 500 gramų pomidorų pastos
  • 150 gramų svogūnų
  • 700 gramų vištos filė
  • 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (padažui)
  • 1 litras pieno (padažui)
  • 250 gramų lazanijos lakštų (lapai)
  • 300 gramų pievagrybių
  • 300 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek druskos (padažui)
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 100 gramų sviesto (padažui)
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sukapojame svogūnus. Kubeliais supjaustome vištienos filė ir pievagrybius.
    Įkaitiname šiek tiek aliejaus keptuvėje ir suberiame svogūnus. Kepiname apie 1 minutę. Po to suberiame vištienos kubelius, įberiame prieskonių ir kepiname 5 minutes. Sudedame pievagrybius ir kepame dar 15 minučių.
    Atskirame puodelyje ištirpiname sviestą. Įmaišome miltus ir supilame pieną, įberiame prieskonių.
    Kaitiname, vis pamaišant, kol pradeda tirštėti.
    Pomidorus nulupame ir sutriname. Susmulkiname žalumynus ir įmaišome į pomidorų tyrę.
    Kepimo indą (stačiakampį) išklojame lazanijos lapais (4 vnt), sudedame pusę kepintos vištienos su grybais, užpilame puse padažo, vėl sudedame lazanijos lapus (4 vnt). Vėl dedam vištienos, padažo, lazanijos lapų (4 vnt). Viršų apipilame trintų pomidorų tyrele.
    Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių ir kepame 20 minučių.
    Po to apibarstome sutarkuotu sūriu ir kepame dar 20-25 minutes.

Autorius: Ligita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų