INGREDIENTAI:
  -   0.5 stiklinės   alyvuogių 
-   3   česnakų 
-   1 sauja   krapų 
-   200 gramų   majonezo 
-   400 gramų   varškės 
-   šiek tiek   druskos 
-   3 vienetai   lavašo 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Varškę sutriname su susmulkintu česnaku, alyvuogėmis, smulkintais krapais bei druska.
 Aptepame lavašus majonezu, paskleidžiama varškės masę ir viską suvyniojame.
 Suvyniojus, padedame 2 val. į šaldytuvą.
 Patiekiame supjaustę ritinėliais.
 Skanaus.
   Autorius: Lauryna 
           INGREDIENTAI:
  -   0.5 stiklinės   alyvuogių 
-   3   česnakų 
-   1 sauja   krapų 
-   200 gramų   majonezo 
-   400 gramų   varškės 
-   šiek tiek   druskos 
-   3 vienetai   lavašo 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Varškę sutriname su susmulkintu česnaku, alyvuogėmis, smulkintais krapais bei druska.
 Aptepame lavašus majonezu, paskleidžiama varškės masę ir viską suvyniojame.
 Suvyniojus, padedame 2 val. į šaldytuvą.
 Patiekiame supjaustę ritinėliais.
 Skanaus.
   Autorius: Lauryna 
                  REKOMENDUOJAME   
                 TOLIAU SKAITYKITE   
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI