Paruošimas yra lengvas ir paprastas. Taigi, pirmiausia išverdame lašišą, kai lašiša išvirs, ją ištraukiame iš puodo ir nuimame nuo kaulų. Į puodą sudedame laurų lapelius, pipirus, druską ir sultinį, smulkiai pjaustytas morkas ir bulves, suberiame kruopas, įdedame lašišą. Kai sriuba išvirs, įdedame svogūno laiškus ir krapus. Skanaus!
Autorius: Ievcė
INGREDIENTAI:
4 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek krapų
šiek tiek laurų lapų
2 vienetai morkų
šiek tiek svogūnų (laiškai)
šiek tiek lašišų
šiek tiek sultinio (daržovių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dar papildomai reikės kruopų.
Paruošimas yra lengvas ir paprastas. Taigi, pirmiausia išverdame lašišą, kai lašiša išvirs, ją ištraukiame iš puodo ir nuimame nuo kaulų. Į puodą sudedame laurų lapelius, pipirus, druską ir sultinį, smulkiai pjaustytas morkas ir bulves, suberiame kruopas, įdedame lašišą. Kai sriuba išvirs, įdedame svogūno laiškus ir krapus. Skanaus!