Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų lašišos filė
  • 4 vienetai bulvių
  • 100 mililitrų pieno
  • 2 vienetai kivių
  • 1 vienetas pastarnokų
  • 2 valgomieji šaukštai žuvies prieskonių
  • 1 saujelė spanguolių
  • 1 žiupsnelis druskos

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų lašišos filė
  • 4 vienetai bulvių
  • 100 mililitrų pieno
  • 2 vienetai kivių
  • 1 vienetas pastarnokų
  • 2 valgomieji šaukštai žuvies prieskonių
  • 1 saujelė spanguolių
  • 1 žiupsnelis druskos

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lašišos gabalėlius gausiai apipilame žolelių mišiniu, skirtu žuviai ir marinuojame 1 valandą folijoje.
  2. Kepame apie 20 minučių orkaitėje, 180 laipsnių temperatūroje.
  3. Nuluptas bulves verdame su žiupsneliu druskos, kai bus minkštos, triname bulvių košę, užplikant verdančiu pienu.
  4. Pastarnokus nulupame, supjaustome juostelėmis ir labai trumpai apkepame aliejuje ant keptuvės.
  5. Viską dedu į lėkštę, puošiu kivi ir spanguolėmis. Skanaus.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų