Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
- 1 arbatinis šaukštelis paprikų (malta)
- 1 kilogramas lašišų (filė)
- 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 200 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (itališkų žolyčių)
- 1 arbatinis šaukštelis baltųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinti orkaitę iki 190 laipsnių temperatūros.
Sviestą sumaišyti su prieskoniais.
Paruoštu sviestu ištrinti žuvies gabaliukus ir sudėti į kepimo skardą, padengtą folija.
Kepti orkaitėje apie 20-22 min.
Patiekti su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
- 1 arbatinis šaukštelis paprikų (malta)
- 1 kilogramas lašišų (filė)
- 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 200 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (itališkų žolyčių)
- 1 arbatinis šaukštelis baltųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinti orkaitę iki 190 laipsnių temperatūros.
Sviestą sumaišyti su prieskoniais.
Paruoštu sviestu ištrinti žuvies gabaliukus ir sudėti į kepimo skardą, padengtą folija.
Kepti orkaitėje apie 20-22 min.
Patiekti su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą