Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 150 gramų gervuogių
- 200 mililitrų granatų (sultys)
- šiek tiek imbierų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 0.5 vieneto svogūnų
- 600 gramų lašišų
- šiek tiek druskos
- 1 arbatinis šaukštelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Padažas: įkaitinti aliejų ir lengvai apkepinti susmulkintą svogūną. Sudėti gervuoges, supilti sultis ir sutarkuotą imbiero šaknį (2 cm). Patroškinti apie 10 min. Gatavą padažą suplakti su mikseriu.
Lašišą ištrinti su prieskoniais ir pakepti ant grilio.
Patiekti žuvį su ryžiais ir padažu.
INGREDIENTAI:
- 150 gramų gervuogių
- 200 mililitrų granatų (sultys)
- šiek tiek imbierų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 0.5 vieneto svogūnų
- 600 gramų lašišų
- šiek tiek druskos
- 1 arbatinis šaukštelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Padažas: įkaitinti aliejų ir lengvai apkepinti susmulkintą svogūną. Sudėti gervuoges, supilti sultis ir sutarkuotą imbiero šaknį (2 cm). Patroškinti apie 10 min. Gatavą padažą suplakti su mikseriu.
Lašišą ištrinti su prieskoniais ir pakepti ant grilio.
Patiekti žuvį su ryžiais ir padažu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą