PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirma supjaustome nedideliais kubeliais bulves, tada grežinėlias morkas. Maltą mėsą pakepame keptuvėje ant sviesto su prieskoniais ir smulkiai supjaustytu svogūnu. Pasiruošiame tris keramikinius puodelius. Ir sluoksniais pradedame dėti ingredientus. Pirma dedame ant dugno maltą mėsą, tada bulvių kubelius, morkų grežinėlius. Tada supjaustome konservuotus pomidorus ir dedame ant morkų ir galiausiai ant viršaus dar vieną sluoksnį maltos mėsos uždedame, ant viršaus užpilame sulčių, kur buvo užkonservuoti pomidorai, jei trūksta skysčio indeliuose galima dar įpilti truputį vandens. Viską uždengiame dangeliu ir dedame į orkaitę maždaug valandai į 200 laipsnių orkaitę. Kai viskas išsitroškina, nuimame dangtelius ir ant viršaus pabarstome tarkuoto sūrio ir dar 10 min. pakepame orkaitėje. Skanaus :)