Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai agurkų (marinuoti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų
  • 3 vienetai morkų
  • 1 vienetas paprikų
  • šiek tiek petražolių
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 100 gramų ryžių
  • 200 gramų vištos filė
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (Vegeta)
  • 50 gramų sparaginių pupelių (konservuotos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė smulkiai supjaustyti ir pakepinti keptuvėje. Ryžius ir smulkiai supjaustytas morkas išvirti. Papriką, agurkėlius, pomidorus, šparagines pupeles, petražoles ir krapus smulkiai supjaustyti. Visus produktus išvirtus ir supjaustytus sudėti į keptuvę, kurioje pakepinota vištienos filė. Patroškinti 10 min. Apibarsčius druska ir pipirais. Iškeptą troškinį įdėti i lėkštelę ir pagardinti Vegetos prieskoniais. SKANAUS.

Autorius: Rasa

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai agurkų (marinuoti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų
  • 3 vienetai morkų
  • 1 vienetas paprikų
  • šiek tiek petražolių
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 100 gramų ryžių
  • 200 gramų vištos filė
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (Vegeta)
  • 50 gramų sparaginių pupelių (konservuotos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė smulkiai supjaustyti ir pakepinti keptuvėje. Ryžius ir smulkiai supjaustytas morkas išvirti. Papriką, agurkėlius, pomidorus, šparagines pupeles, petražoles ir krapus smulkiai supjaustyti. Visus produktus išvirtus ir supjaustytus sudėti į keptuvę, kurioje pakepinota vištienos filė. Patroškinti 10 min. Apibarsčius druska ir pipirais. Iškeptą troškinį įdėti i lėkštelę ir pagardinti Vegetos prieskoniais. SKANAUS.

Autorius: Rasa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų