Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai agurkų (marinuoti)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek krapų
- 3 vienetai morkų
- 1 vienetas paprikų
- šiek tiek petražolių
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 100 gramų ryžių
- 200 gramų vištos filė
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (Vegeta)
- 50 gramų sparaginių pupelių (konservuotos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos filė smulkiai supjaustyti ir pakepinti keptuvėje. Ryžius ir smulkiai supjaustytas morkas išvirti. Papriką, agurkėlius, pomidorus, šparagines pupeles, petražoles ir krapus smulkiai supjaustyti. Visus produktus išvirtus ir supjaustytus sudėti į keptuvę, kurioje pakepinota vištienos filė. Patroškinti 10 min. Apibarsčius druska ir pipirais. Iškeptą troškinį įdėti i lėkštelę ir pagardinti Vegetos prieskoniais. SKANAUS.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai agurkų (marinuoti)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek krapų
- 3 vienetai morkų
- 1 vienetas paprikų
- šiek tiek petražolių
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 100 gramų ryžių
- 200 gramų vištos filė
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (Vegeta)
- 50 gramų sparaginių pupelių (konservuotos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos filė smulkiai supjaustyti ir pakepinti keptuvėje. Ryžius ir smulkiai supjaustytas morkas išvirti. Papriką, agurkėlius, pomidorus, šparagines pupeles, petražoles ir krapus smulkiai supjaustyti. Visus produktus išvirtus ir supjaustytus sudėti į keptuvę, kurioje pakepinota vištienos filė. Patroškinti 10 min. Apibarsčius druska ir pipirais. Iškeptą troškinį įdėti i lėkštelę ir pagardinti Vegetos prieskoniais. SKANAUS.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą