Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 10 vienetų obuolių
  • 200 gramų cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai abrikosų uogienės
  • 1 žiupsnelis sodos
  • 5 valgomieji šaukštai miltai
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 3 vienetai kiaušinių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 10 vienetų obuolių
  • 200 gramų cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai abrikosų uogienės
  • 1 žiupsnelis sodos
  • 5 valgomieji šaukštai miltai
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 3 vienetai kiaušinių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nulupu ir susmulkinu.
    Kiaušinius išplaku su cukrumi.
    Uogienę išmaišau su soda (uogienę galima imti ir kitokią aš turėjau abrikosų) ir supilu į kiaušinių masę.
    Miltus sumaišau su kepimo milteliais ir sijoju į ruošiamą tešlą.
    Miltų imti pagal tešlos tirštumą. Tešla turi būti grietinės konsistencijos (miltų dėti daugiau arba mažiau nei 5 šaukštus).
  2. Kepimo indą tepti sviestu, dėti maždaug pusę obuolių, supilti tešlą ir ant viršaus kitą dalį obuolių.
    Gausiai pabarstyti cinamonu ir kepti iki pagels, apie 20 - 30 minučių.
    Skanaus.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame

Greiti užkandžiai su Krekenavos


TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų