REKLAMA
  
  REKLAMA
     
 Porcijų skaičius: 8
PARUOŠIMO BŪDAS:
-  Obuolius nulupu ir susmulkinu.
 Kiaušinius išplaku su cukrumi.
 Uogienę išmaišau su soda (uogienę galima imti ir kitokią aš turėjau abrikosų) ir supilu į kiaušinių masę.
 Miltus sumaišau su kepimo milteliais ir sijoju į ruošiamą tešlą.
 Miltų imti pagal tešlos tirštumą. Tešla turi būti grietinės konsistencijos (miltų dėti daugiau arba mažiau nei 5 šaukštus).
-  Kepimo indą tepti sviestu, dėti maždaug pusę obuolių, supilti tešlą ir ant viršaus kitą dalį obuolių. 
 Gausiai pabarstyti cinamonu ir kepti iki pagels, apie 20 - 30 minučių.
 Skanaus.
                SUSIJĘ STRAIPSNIAI
            
  REKLAMA
 
   
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 