Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • 100 gramų kukurūzų (traškučiai)
  • 100 gramų margarino
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 125 gramai kvietinių miltų
  • 3 lašai romo (aromatas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Puse traškučių susmulkiname. Minkštą margariną išsukame su cukrumi į purią masę, suberiame visus traškučius, miltus, įdedame medaus, Įlašiname romo aromatą, suberiame cinamoną, gvazdikėlius, išminkome vientisą tešlą. Ją suvyniojame Į foliją, Įdedame valandai į šaldytuvą.
    Tešlą iškočiojame 1/2 cm storio, išpjaustome 3 cm ilgio kraštinės rombus. Kepame orkaitėje 10-12 min. 200°C temperatūroje, išimame, atvėsiname.

Autorius: rm

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • 100 gramų kukurūzų (traškučiai)
  • 100 gramų margarino
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 125 gramai kvietinių miltų
  • 3 lašai romo (aromatas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Puse traškučių susmulkiname. Minkštą margariną išsukame su cukrumi į purią masę, suberiame visus traškučius, miltus, įdedame medaus, Įlašiname romo aromatą, suberiame cinamoną, gvazdikėlius, išminkome vientisą tešlą. Ją suvyniojame Į foliją, Įdedame valandai į šaldytuvą.
    Tešlą iškočiojame 1/2 cm storio, išpjaustome 3 cm ilgio kraštinės rombus. Kepame orkaitėje 10-12 min. 200°C temperatūroje, išimame, atvėsiname.

Autorius: rm

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų