Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 8 vienetai kukurūzų (burbuolės su lukštais)
  • 2 vienetai paprikų (raudona, skrudinta)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 0.5 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 90 gramų sūris (ožkos pieno)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gražiai nuimkite kukurūzų burbuolių lapus.
    Nulukštenkite nuo burbuolių ir sutrinkite kukurūzų kruopas.
    Puode įkaitinkite sviestą bei aliejų ir pakepinkite jame susmulkintą svogūną, kol jis taps permatomas.
    Tuomet sudėkite trintus kukurūzus ir maišant kaitinkite apie 5-8 min., kol masė sutirštėja.
    Masei sutirštėjus supilkite pieną ir užvirinkite.
    Užvirus kaitinkite, nuolat maišant, kol masė sutirštėja.
    Tuomet paskaninkite druska, pipirais, sudėkite smulkintą skrudintą raudonąją papriką ir nukėlus nuo ugnies leiskite pilnai atvėsti.
    Dėkite po 1 šaukštą atvėsusio kukurūzų pudingo ant sukryžiuotų 2 švarių kukurūzų burbuolių lapų, ant viršaus uždėkite šiek tiek ožkos pieno sūrio ir viską suvyniojus perriškite medvilnine virvele.
    Suvyniotus suktinukus sudėkite į garpuodį su verdančiu vandeniu ir apie 15-20 min. virkite garuose.
    Valgykite šiltus bei išvyniotus iš lapų.
    Skanaus!

Autorius: Ona

INGREDIENTAI:

  • 8 vienetai kukurūzų (burbuolės su lukštais)
  • 2 vienetai paprikų (raudona, skrudinta)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 0.5 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 90 gramų sūris (ožkos pieno)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gražiai nuimkite kukurūzų burbuolių lapus.
    Nulukštenkite nuo burbuolių ir sutrinkite kukurūzų kruopas.
    Puode įkaitinkite sviestą bei aliejų ir pakepinkite jame susmulkintą svogūną, kol jis taps permatomas.
    Tuomet sudėkite trintus kukurūzus ir maišant kaitinkite apie 5-8 min., kol masė sutirštėja.
    Masei sutirštėjus supilkite pieną ir užvirinkite.
    Užvirus kaitinkite, nuolat maišant, kol masė sutirštėja.
    Tuomet paskaninkite druska, pipirais, sudėkite smulkintą skrudintą raudonąją papriką ir nukėlus nuo ugnies leiskite pilnai atvėsti.
    Dėkite po 1 šaukštą atvėsusio kukurūzų pudingo ant sukryžiuotų 2 švarių kukurūzų burbuolių lapų, ant viršaus uždėkite šiek tiek ožkos pieno sūrio ir viską suvyniojus perriškite medvilnine virvele.
    Suvyniotus suktinukus sudėkite į garpuodį su verdančiu vandeniu ir apie 15-20 min. virkite garuose.
    Valgykite šiltus bei išvyniotus iš lapų.
    Skanaus!

Autorius: Ona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų