INGREDIENTAI:
  -   1   česnakų 
  -   1 vienetas   laurų lapų (lapai) 
  -   2 vienetai   morkų 
  -   2 vienetai   svogūnų 
  -   500 gramų   pievagrybių 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   300 gramų   mesos (MAMOS kukuliai, Biovela) 
  -   šiek tiek   citrinpipirių 
  
   Paruošimo laikas: Apie 45 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Supjaustome pievagrybius ir dedame į įkaitintą keptuvę, kurioje įkaitintas aliejus. Apkepame, kol gražiai apskrus. Supjaustome svogūnus smulkiai ir dedame į apkepusius pievagrybius. Kepiname viską kartu apie 10 min. ant vidutinės ugnies, įdedame pagal skonį druską, citrinpipirius, laurą ir smulkiai supjaustytą česnaką. Paskui įpilame vandens ir troškiname apie 10 min.
 Morką perpjauname išilgai ir per supjaustome. Dedame į puodą ir verdame apie 15 - 20 min.
 Išvirusias morkas dedame į pievagrybius.
 Mamos kukuliukus perpjauname per pusę ir dedame į pievagrybius. Viską patroškiname apie 10 min.
 Pateikiame su pasirinktu garnyru ir pagardiname svogūnų laiškais.   
    Autorius: Tatjana 
     REKLAMA