Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų varškės
  • 2 kilogramai bulvių
  • 1 litras pieno
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 400 mililitrų grietinės
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 200 mililitrų kefyro

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų varškės
  • 2 kilogramai bulvių
  • 1 litras pieno
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 400 mililitrų grietinės
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 200 mililitrų kefyro

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nulupti, sutarkuoti, supilti kefyrą (išmaišyti), įdėti druską, supilti verdantį pieną (0,9 l) ir viską gerai išmaišyti.
  2. Varškę su kiaušiniais ir 100 ml pieno išplakti plakikliu.
  3. Į sviestu pateptą skardą pilti pusę bulvių masės, ant jos varškės masę ir vėl bulvių masę.
  4. Kepti iki pagels apie 1,5 valandos 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Valgyti su grietine. Skanaus.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų