Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1/4 stiklinės aguonų
- 100 gramų cukraus
- 500 gramų kvietinių miltų
- 1 stiklinė vandens (nepilna)
- šiek tiek druskos
- 0.5 stiklinės aliejaus
- 25 gramai mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į šiltą vandenį sudėkite sutrupintas mieles, druską ir cukrų, įpilkite aliejaus ir maišykite, kol susidarys vientisa masė.
Suberkite miltus, aguonas, vėl viską išmaišykite. Tešlą palaikykite šiltai, kol pakils. Tuomet ją gerai išminkykite. Suformuokite maždaug 1 cm storio volelius ir aštriu peiliu juos supjaustykite mažais gabalėliais.
Dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje 180° temperatūroje, kol pagelsta.
INGREDIENTAI:
- 1/4 stiklinės aguonų
- 100 gramų cukraus
- 500 gramų kvietinių miltų
- 1 stiklinė vandens (nepilna)
- šiek tiek druskos
- 0.5 stiklinės aliejaus
- 25 gramai mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į šiltą vandenį sudėkite sutrupintas mieles, druską ir cukrų, įpilkite aliejaus ir maišykite, kol susidarys vientisa masė.
Suberkite miltus, aguonas, vėl viską išmaišykite. Tešlą palaikykite šiltai, kol pakils. Tuomet ją gerai išminkykite. Suformuokite maždaug 1 cm storio volelius ir aštriu peiliu juos supjaustykite mažais gabalėliais.
Dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje 180° temperatūroje, kol pagelsta.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą