Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
- 800 gramų jautienos
- 150 mililitrų apelsinų sulčių
- 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 2 arbatiniai šaukšteliai kumino (sėklos arba kmynai)
- 1 arbatinis šaukštelis citrinos žievelės (smulkiai tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sutriname česnakus ir sumaišome su druska, pipirais, citrinos žievele ir kuminu.
Šiuo prieskonių mišiniu įtriname jautieną.
Mėsą užpilame apelsinų ir citrinų sultimis.
Marinuojame apie 1 parą.
Kepame orkaitėje ar lauke ant karštų žarijų.
Skanaus :-)
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
- 800 gramų jautienos
- 150 mililitrų apelsinų sulčių
- 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 2 arbatiniai šaukšteliai kumino (sėklos arba kmynai)
- 1 arbatinis šaukštelis citrinos žievelės (smulkiai tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sutriname česnakus ir sumaišome su druska, pipirais, citrinos žievele ir kuminu.
Šiuo prieskonių mišiniu įtriname jautieną.
Mėsą užpilame apelsinų ir citrinų sultimis.
Marinuojame apie 1 parą.
Kepame orkaitėje ar lauke ant karštų žarijų.
Skanaus :-)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą