Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų lašišų (filė)
  • 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 100 gramų krevečių be kevalo
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lašišos filė supjaustykite kubeliais.
    Išplakite kiaušinius.
    Lašišą apibarstykite prieskoniais, pavoliokite kiaušinio plakinyje, tuomet džiūvėsėliuose ir verkite ant iešmelių pakaitomis su krevetėmis.
    Kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol visos pusės gražiai pagels.
    Iškepusius apšlakstykite citrinos sultimis.

Autorius: Diana

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų lašišų (filė)
  • 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 100 gramų krevečių be kevalo
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lašišos filė supjaustykite kubeliais.
    Išplakite kiaušinius.
    Lašišą apibarstykite prieskoniais, pavoliokite kiaušinio plakinyje, tuomet džiūvėsėliuose ir verkite ant iešmelių pakaitomis su krevetėmis.
    Kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol visos pusės gražiai pagels.
    Iškepusius apšlakstykite citrinos sultimis.

Autorius: Diana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų