Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai bazilikų (pesto)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas laurų lapų (lapeliai)
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai salierų (stiebai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 stiklinės vištiena (virta, supjaustyta kubeliais)
  • 2.5 stiklinės pieno
  • 3/4 stiklinės makaronų
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 2 vienetai sultinio (vištienos, kubeliai)
  • 1 stiklinė brokolių (gerai susmulkinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išlydykite puode sviestą ir pakepinkite apie 5 min. nuskustas, susmulkintas morkas, svogūną bei salierus.
    Sudėkite sultinio kubelius, supilkite pieną (dar galite įpilti vandens), sudėkite makaronus, brokolius, vištieną, lauro lapelį, paskaninkite prieskoniais ir užvirkite.
    Užvirus sumažinkite ugnį ir pavirkite dar apie 15 min., retkarčiais pamaišydami, kol makaronai ir daržovės suminkštės.
    Išimkite iš sriubos lauro lapelį ir supilstykite sriubą į dubenėlius.
    Įdėkite į kiekvieną dubenėlį su sriuba po šaukštelį bazilikų pesto ir patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Janina

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai bazilikų (pesto)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas laurų lapų (lapeliai)
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai salierų (stiebai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 stiklinės vištiena (virta, supjaustyta kubeliais)
  • 2.5 stiklinės pieno
  • 3/4 stiklinės makaronų
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 2 vienetai sultinio (vištienos, kubeliai)
  • 1 stiklinė brokolių (gerai susmulkinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išlydykite puode sviestą ir pakepinkite apie 5 min. nuskustas, susmulkintas morkas, svogūną bei salierus.
    Sudėkite sultinio kubelius, supilkite pieną (dar galite įpilti vandens), sudėkite makaronus, brokolius, vištieną, lauro lapelį, paskaninkite prieskoniais ir užvirkite.
    Užvirus sumažinkite ugnį ir pavirkite dar apie 15 min., retkarčiais pamaišydami, kol makaronai ir daržovės suminkštės.
    Išimkite iš sriubos lauro lapelį ir supilstykite sriubą į dubenėlius.
    Įdėkite į kiekvieną dubenėlį su sriuba po šaukštelį bazilikų pesto ir patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų