Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 kilogramas moliūgų (minkštimas)
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 gramų vištos filė
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 1.5 litro sultinio (daržovių (gali būti vištienos))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Daržoves supjaustykite kubeliais.
    Puode užvirkite sultinį ir sumeskite kubeliais susmulkintą vištieną bei daržoves.
    Virkite, kol suminkštės, ir tuomet sutrinkine blenderiu (ar virtuviniu kombainu).
    Supilkite grietinėlę, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais ir dar kartą užvirkite.
    Pabarstykite šviežiais ar šaldytais krapais bei petražolėmis.
    Tirštą moliūgų sriubą prieš valgydami pasigardinkite grietine.
    P.S. Jei norite grynai vegetariško varianto, tiesiog nedėkite vištienos.
    Skanaus!

Autorius: Lijana M.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 kilogramas moliūgų (minkštimas)
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 gramų vištos filė
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 1.5 litro sultinio (daržovių (gali būti vištienos))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Daržoves supjaustykite kubeliais.
    Puode užvirkite sultinį ir sumeskite kubeliais susmulkintą vištieną bei daržoves.
    Virkite, kol suminkštės, ir tuomet sutrinkine blenderiu (ar virtuviniu kombainu).
    Supilkite grietinėlę, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais ir dar kartą užvirkite.
    Pabarstykite šviežiais ar šaldytais krapais bei petražolėmis.
    Tirštą moliūgų sriubą prieš valgydami pasigardinkite grietine.
    P.S. Jei norite grynai vegetariško varianto, tiesiog nedėkite vištienos.
    Skanaus!

Autorius: Lijana M.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų