Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 100 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- 100 gramų krabų lazdelių
- 250 gramų tešlos (sluoksniuota, 1 lapas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Krabų lazdeles sutarkuojame burokine tarka, sumaišome su varške ir smulkintais česnakais, druska ir pipirais. Sluoksniuotą tešlą atšildome, šiek tiek pakočiojame ir ištepame gauta mase. Susukame į ritinėlį ir supjaustome maždaug 2 cm pločio rutuliukais. Juos dedame į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kepame apie 25-30 minutes 180 C, kol gražiai aprus. Skanaus :)
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 100 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- 100 gramų krabų lazdelių
- 250 gramų tešlos (sluoksniuota, 1 lapas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Krabų lazdeles sutarkuojame burokine tarka, sumaišome su varške ir smulkintais česnakais, druska ir pipirais. Sluoksniuotą tešlą atšildome, šiek tiek pakočiojame ir ištepame gauta mase. Susukame į ritinėlį ir supjaustome maždaug 2 cm pločio rutuliukais. Juos dedame į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kepame apie 25-30 minutes 180 C, kol gražiai aprus. Skanaus :)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą