• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai paprikų (žalioji)
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 80 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 10 vienetų krabų lazdelių
  • 1 sauja svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Krabų lazdeles supjaustyti nedideliais gabaliukais.
    Sūrį sutarkuoti.
    Susmulkinti svogūnų laiškus bei papriką.
    Visus ingredientus sumaišyti viename dubenyje.
    Iš gautos masės suformuoti nedidelius kamuoliukus ir sudėti juos ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
    Kepti apie 20-30 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Patiekite kaip užkandį.
    Skanaus!

Autorius: Zita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai paprikų (žalioji)
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 80 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 10 vienetų krabų lazdelių
  • 1 sauja svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Krabų lazdeles supjaustyti nedideliais gabaliukais.
    Sūrį sutarkuoti.
    Susmulkinti svogūnų laiškus bei papriką.
    Visus ingredientus sumaišyti viename dubenyje.
    Iš gautos masės suformuoti nedidelius kamuoliukus ir sudėti juos ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
    Kepti apie 20-30 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Patiekite kaip užkandį.
    Skanaus!

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų