Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • 600 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 0.5 litro pievagrybių (konservuoti ar žali)
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 1 arbatinis šaukštelis grietinės
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Faršą paskaninti prieskoniais, įmušti kiaušinį, įdėti miltų, krakmolo ir viską išminkyti. Grybus sumalti per mėsmalę, įdėti šaukštelį grietinės, truputėlį prieskonių ir išmaišyti. Iš faršo padaryti blynelį, dėti į vidų grybukų masę ir gražiai užspausti. Į keptuvę įpilti truputį aliejaus. Kepti iš abiejų pusių ant mažos ugnies. skanaus

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • 600 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 0.5 litro pievagrybių (konservuoti ar žali)
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 1 arbatinis šaukštelis grietinės
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Faršą paskaninti prieskoniais, įmušti kiaušinį, įdėti miltų, krakmolo ir viską išminkyti. Grybus sumalti per mėsmalę, įdėti šaukštelį grietinės, truputėlį prieskonių ir išmaišyti. Iš faršo padaryti blynelį, dėti į vidų grybukų masę ir gražiai užspausti. Į keptuvę įpilti truputį aliejaus. Kepti iš abiejų pusių ant mažos ugnies. skanaus

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų